Taxatie

Wilt u een woning of agrarisch object verkopen, kopen of verhuren, dan is het belangrijk om de juiste waarde vast te stellen. De aan- of verkoop van een object is een specialisme op zich, dit geldt in een nog sterkere mate voor het taxeren ervan.

Stel, u heeft een gebouw of grond in uw bezit en overweegt dit te gaan verhuren of verkopen. Misschien bent u bezig met een bedrijfsovername, wilt u een nieuwe financiering aanvragen of wil de fiscus inzage in de waarde van uw onroerend goed?

Allemaal vragen en situaties waarbij het nuttig of noodzakelijk is om de waarde van uw onroerend goed te laten taxeren. Uiteraard spelen voor een juiste bepaling van de waarde aspecten als oppervlakte en staat van onderhoud een rol. Tevens zijn de locatie, de bereikbaarheid en de eventuele uitbreidingsmogelijkheden van belang voor de bepaling van de juiste waarde. Maashuys Vastgoed en Advies heeft meerdere gecertificeerde taxateurs in dienst welke bekend zijn in de regio en beschikken over de juiste ervaring en deskundigheid voor het taxeren van woningen en agrarisch onroerend goed.

Wij leveren gevalideerde rapporten (NRVT) die door alle hypotheekverstrekkers worden erkend. Kwaliteit is en blijft het uitgangspunt van Maashuys Vastgoed en Advies.

Neem contact op met ons