Aan- en verkoop

Maashuys Vastgoed en Advies is een full service kantoor met jarenlange ervaring en veel kennis van zaken. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VBO Makelaars. Onze mensen komen uit het buitengebied en hebben ruime ervaring in de vastgoedmarkt.

Of u nu een woning zoekt, uw bedrijfspand wilt verkopen, een huurder zoekt voor uw beleggingspand of een gevalideerd taxatierapport nodig heeft. Wij kunnen u begeleiden in dit traject! Met de ervaring die wij hebben opgebouwd en ons grote netwerk kunnen wij u deskundig en realistisch adviseren bij aan- of verkoop van uw vastgoed. Om te voorkomen dat u niet voor verrassingen komt te staan, informeert Maashuys Vastgoed en Advies u uitgebreid over uw rechten en plichten.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt! Samen met u zetten wij overzichtelijke stappen, zodat duidelijk is wat we voor u gaan doen. Uiteraard informeren wij u tijdens het gehele proces over de voortgang van uw opdracht.

Onze werkwijze:

Kennismaking en intake

Wilt u een object kopen of verkopen? Het is belangrijk om eerst op een aantal zaken te oriënteren. Wat zijn de vraagprijzen in de regio? Wat zijn de fiscale regels? Kortom: waar dien je op te letten? De makelaars van Maashuys Vastgoed en Advies begeleiden en ondersteunen u tijdens deze vraagstukken. Deze fase is misschien wel de belangrijkste stap!

Aanbodfase

Afhankelijk van de vraag of u wilt kopen of verkopen, stellen wij samen met u uw wensenlijst vast. Als wij weten wat uw wensen zijn, gaan onze mensen voor u aan de slag. Ons kantoor beschikt over een uitgebreid netwerk en per opdrachtgever zullen wij de juiste strategie bepalen.

Aan- of verkoopfase

Uiteraard moet er ook onderhandeld worden over de prijs. Maar er is meer wat belangrijk is om geen verrassingen achteraf te krijgen. Denk hierbij aan een inspectierapport of een bouwkundig onderzoek wat eventuele gebreken aan het licht brengt. Is er asbest aanwezig of moet er een schone-grondverklaring opgesteld worden?

Op basis van onze kennis begeleiden wij u tot een succesvolle aan- of verkoop zonder verrassingen achteraf.

Juridische afwikkeling

Als er overeenstemming tussen koper en verkoper is bereikt, verzorgen wij het opstellen van de koopovereenkomst en de verdere juridische afwikkeling voor u.

Neem contact op met ons