Beschrijving

Vrijstaande woning met royale garage gelegen op een ruim perceel, op  loopafstand van het karakteristieke centrum van Broekhuizenvorst. 

Op de begane grond bevinden zich de entree, badkamer, separaat toilet, keuken, kelder, woonkamer en de hal met toegang tot de achtertuin.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen (ca. 12,11 en 9 m²)
Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.
De tuin, welke zich naast de woning bevindt, is netjes aangelegd met veel groen en een vrije achterom.

Deze woning verdient de nodige aandacht en liefde maar levert u daarna gegarandeerd een heerlijke plek om te wonen en te leven!

-De woning is gelegen op korte afstand van het gezellige centrum van Broekhuizenvorst. Broekhuizenvorst is een kerkdorp van gemeente Horst aan de Maas en telt circa 1100 inwoners. 
Aan voorzieningen heeft Broekhuizenvorst een basisschool, kinderopvang, bloemist, kapper, horecagelegenheid, autogarage en diverse (sport-) verenigingen. Voor de ruimere voorzieningen is Broekhuizenvorst aangewezen op het op circa 10 kilometer afstand gelegen dorp Horst.
- Horst is een dorp van circa 12.800 inwoners en heeft een ruim aanbod aan winkels. Verder biedt Horst voortgezet- en speciaal onderwijs, een overdekt zwembad, cultureel centrum, bibliotheek en diverse uitgaansgelegenheden.
- De uitvalswegen A73 en A67 zijn vanuit Horst goed bereikbaar.

Tuin

De tuin, welke zich naast de woning bevindt, is netjes aangelegd met veel groen en een vrije achterom.

Kenmerken